Om oss - hjemmesiden Kolbotn1.no

Flytteportal for flytting

Kolbotn1.no er slik

Vi utfører flyttetjenester for private og bedrifter i Kolbotn og omegn. Ski, Oppegård, Sofiemyr, Son, Ås og alle andre lokale småsteder med lave priser.

Våre flyttetjenester er som følgende:

  • Privatflytting
  • Bedriftsflytting
  • Pianoflytting
  • Pakking
  • Montering
  • Avfallsdeponering
  • Handymantjenester

Betalingsmåter

  1. Betaling med bankkort etter endt arbeid
  2. Betaling til vipps bedrift etter endt arbeid
  3. Faktura sendes til kredittgodkjente bedrifter

Juridisk eier og drift av hjemmesiden

Juridisk meddelelse: www.kolbotn1.no eies og drives av Flyttegutter DA.

Vennligst merk at hjemmesiden www.skedsmo1.no er en portal som eies og drives av Flyttegutter DA. Sandvika Flyttebyrå DA er et juridisk registrert selskap i samsvar med gjeldende lover og forskrifter.

All informasjon, innhold og tjenester som tilbys på www.skedsmo1.no er underlagt de juridiske vilkårene og betingelsene som er fastsatt av Flyttegutter DA. Enhver bruk av nettstedet er underlagt disse vilkårene og betingelsene, og du er ansvarlig for å være kjent med og overholde dem.

Flyttegutter DA tar alle rimelige tiltak for å sikre at informasjonen som presenteres på www.skedsmo1.no er nøyaktig og oppdatert. Imidlertid påtar vi oss ikke ansvar for eventuelle feil eller unøyaktigheter i innholdet. Bruk av informasjonen på eget ansvar.

Videre vil vi gjøre oppmerksom på at enhver bruk av www.skedsmo1.no, inkludert men ikke begrenset til tilgang, surfing og interaksjon, er underlagt gjeldende lover og forskrifter i henhold til jurisdiksjonen der du opererer.

Hvis du har spørsmål om eierskapet eller driften av www.skedsmo1.no, vennligst kontakt Flyttegutter DA direkte for mer informasjon, telefon 22717711

Vennligst les nøye gjennom våre juridiske vilkår og betingelser før du bruker www.skedsmo1.no. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du å være bundet av disse vilkårene og betingelsene.